Minipivovar točí Svatomartinské pivo

  •  

Ústečané mohou až do 16.listopadu ochutnat v minipivovaru Na Rychtě pivo podávané jako nefiltrovaný, spodně kvašený speciál.

„Vyznačuje se lehkým zákalem, způsobeným kulturními pivními kvasinkami. Je světle medového zabarvení, mírně nahořklé s jemným karamelovým pozadím a jemným chmelovým aróma,“ říká sládek Jaroslav Rotternborn. Vyšší prokvašení piva, dodává tomuto speciálnímu třináctistupňovému Svatomartinskému pivu, lehkost a dobrou pitelnost. „Pivo je  méně průzračné než piva filtrovaná, ale právě a nejen díky tomu, obsahuje výhradně přírodní látky působící velmi blahodárně na metabolismus a celkový lidský organizmus,“ dodal sládek.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*