DDM plánuje řadu zajímavých akcí

  •  

Na přelomu dubna a května se ústecké děti, které navštěvují Dům dětí a mládeže Ústí nad Labem, mohou těšit na velmi zajímané akce. Na 20. dubna zde připravili například Česko-saský Den Země. Jde o tradiční akci, která dětem nabídne přírodovědně zaměřené soutěže, různé hry a atrakce.

„Pokud bude hezké počasí, budeme opékat i buřty,“ slíbil ředitel DDM Jan Eichler. Již 14. dubna bude DDM uklízet údolí Chuderovského potoka v rámci akce Ukliďme svět. Přihlásilo se již na 200 účastníků.

Od 16. dubna je na stadionu u rondelu připravená Dubnová jízda. Jde o sportovní a soutěžní odpoledne pro všechny dopravní prostředky, spousta zábavy a odměn. Určeno je dětem od 2 do 7 let na odrážedlech, tříkolkách, kolech i koloběžkách. Přihlásit je můžete na predskolni@ddmul.cz nebo telefonu 603 851 713. Stejná akce je pak v plánu 14. května.

Od dubna také zahajují další kurzy keramiky – točení na hrnčířském kruhu pro děti od 14 let a dospělé. Přihlásit se lze do pondělního kurzu, který zahajuje 25. dubna 2016 nebo do úterního, který začíná již 19. dubna 2016. Oba kurzy jsou v časech 17:15 – 19:30, poplatek 800 korun zahrnuje 8 lekcí.

DDM vyhlásil i oblíbenou výtvarnou a fotografickou soutěž Naše město . Uzávěrka letošního již 23. ročníku je pro obě části soutěže v pátek 13. května 2016. Podmínky a témata lze najít na internetových stránkách DDM.

V domě dětí se budou konat také školní soutěže. Je zde například připravené krajské kolo Středoškolské odborné činnosti. Školáci sem přijedou měřit síly třeba ve fyzikální nebo biologické olympiádě.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*