Potřebujete posílit paže? V Contours bude nově powerspin

  •  

Je to tu opět, stojíte před zrcadlem a je k vám až příliš kruté. V tuto chvíli je na vás co s tím uděláte, my nabízíme nejednoduší řešení – pohyb a zdravá strava! Žádné náhražky, dietní tablety, či stroje, které cvičí za vás.

U nás je to o potu, o dřině ale také o výsledku bez jojo efektu. Léto je v plném proudu a v tuto dobu se nabízí i změna stravování. Na trhu je spousty sezónního ovoce a zeleniny.

Již rok a půl v Ústí nad Labem funguje fitness pro ženy Contours. Klimatizované prostory v Dlouhé ulici a kruhový trénink s odborným dohledem v něm už vyzkoušelo přes 200 klientek. Klientky mohou přijít kdykoliv bez objednání, mají neomezený čas pro cvičení, čerpají z nabízených služeb a mají možnost se každý měsíc přesvědčit, jak jim klesl tuk, či stoupla svalovina. Také zjistí, jak mají správně jíst. A to vše v klubové atmosféře, kde žádná žena není jen anonymní zákazník.

Nedílnou součástí fitness jsou skupinové lekce, které mají klientky v ceně. „Na nich je cílem trenérek naučit klientku co nejvíce specifických posilovacích cviků, které následně používá na aerobních stanovištích. V žádném případě, ale neplatí, že všichni cvičí stejné cviky,“ říká trenérka Petra Žebrová. Mnoho žen, má zdravotní potíže, mají svá specifika a zde platí pravidla tréninku „na míru“.

„Ze skupinových lekcí bych ráda zmínila například Zdravotní cvičení, rehabilitaci, cvičení s balony, strečink a další. Od července nově i Powerspin, na který se již pilně připravujeme,“ dodala trenérka. Stále ještě v červnu běží akce výhodné členství v Contours 3+14 dní navíc, 6+ 1 měsíc a 12+2 měsíce navíc s možností bezplatného přerušení členství po dobu dovolené.

Pokud se rozhodujete, můžete se do ústeckého Contours přijít podívat a třeba se i objednat na týden zdarma. Fitko sídlí v Dlouhé ulici 1/12 a více informací najdete na www.contours.cz/usti nebo na telefonu 702 072 120.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*