Na pivním jarmarku se v Ústí představí 25 pivovarů

Pivní jarmark vloni přilákal tisíce návštěvníků. Foto: usteckypivnijarmark.cz
  •  

Letošní již čtvrtý ročník Ústeckého pivního jarmarku malých a rodinných pivovarů se uskuteční 17.5. od 9:00 do 22:00 hodin na Kostelním náměstí. Své prodiukty nabídne 24 pivovarů. Připravený je i kulturní program. Vstup je zdarma.

Vystoupí Vladimír Mišík, Fleret, Bonifanti, Karel Kahovec, Viktors Sodoma, The Boom, Švejk&C.K.Šraml, Divadlo V Pytli, Koťata a další. Program „Afterparty nebudeme zveřejňovat, nechť je jako každý rok překvapením a třešničkou. Koná se po skončení hlavního programu jarmarku v restauraci Na Rychtě,“ uvedl spolumajitel restaurace Martin Pachař.

Přihlášené pivovary: Na Rychtě – Ústí nad Labem, Zámecký pivovar Chyše, Rodinný pivovar Bernard – Humpolec, Pivovar Děčín,  Labuť – Litoměřice, Křinický pivovar – Krásná Lípa, Purkmistr – Plzeň, Karásek a Stülpner – Chomutov, Vítek z Prčice – Sedlec, Belgická piva, Domácí pivovárek Velký Rybník, Kocour – Varnsdorf, Berguell – Lobaü, Kahan – Most, Aldersbacher, Rampušák – Dobruška, Suchdol – Praha, Starokladenský pivovar – Kladno, Chalupník – Perštejn, Mordýř – Dolní Ředice, Zloun – Louny, Lounský Žejdlík, Pivotéka Království piva – Chomutov a Prager Laffe. Více informací na www.usteckypivnijarmark.cz.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*