FOTO: Limonádový Joe v ústeckém divadle

Foto: Marek Russ
  •  

V ústeckém divadle budou hrdinové muzikálu pít Kolaloku (která se tak báječně loká!), o pořádně „hustý“ dým v baru se postará nádherná Tornado Lou s neméně krásnými barovými tanečnicemi. Budeme svědky rvaček, přestřelek a vzrušujících partiček pokeru, ničemové nám, v rozporu s dnešními poznatky medicíny, budou tvrdit, že „alkohol, podávaný v malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství“, a bezpráví bude trestat neposkvrněný hrdina v ještě neposkvrněnějším bílém kostýmu na bělostném oři. Nenechme se však mýlit dokonalým vzhledem našeho hrdiny – kolty Limonádového Joa visí vždy proklatě nízko a jeho muška, nezkalená výpary alkoholu, je vždy zcela přesná.

Premiéra je již tento pátek 3. června v 19 hodin. Režie Martin Novotný, který v ústeckém divadle režíroval úspěšný muzikál Noc na Karlštejně. Scéna a kostýmy Zita Miklošová. Choreografie Vladimír Gončarov. Triková spolupráce kouzelník Grino. Pohybová spolupráce Václav Upír Krejčí. Účinkují : Limonádový Joe –  Jaroslav Kovacs / Jan Ondráček, Horác Badman alias Hogo Fogo – Tomáš Christian Brázda, Tornádo Lou, Arizonská pěnice – Iveta Dufková / Monika Sommerová, Winnifred Goodmanová – Dominika Richterová / Tereza Vágnerová, Doug Badman – Petr Matuszek / Martin Novotný, Ezra Goodman – Radek Krejčí, Grimpo – Václav Upír Krejčí / Roman Škoda a další. Hudební nastudování a sbormistr Jan Snítil. Diriguje Miloš Formáček. Spoluúčinkuje sbor, balet a orchestr Severočeského divadla.

Limonadovy Joe (1) Limonadovy Joe (2) Limonadovy Joe (3) Limonadovy Joe (4) Limonadovy Joe (5) Limonadovy Joe (6) Limonadovy Joe (7) Limonadovy Joe (8) Limonadovy Joe (9) Limonadovy Joe (10) Limonadovy Joe (11) Limonadovy Joe (12) Limonadovy Joe (13)

premiéra:  3. 6. 2016 v 19 hodin
reprízy: 5.6. v 17.00 a 14.6. v 19.00

Zdroj: Severočeské divadlo opery a baletu


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*