Cestovní kancelář Unitour nabízí zájezdy pro všechny

  •  

Tato ústecká cestovka nabízí zájezdy již více než 25 let, turisty vozí hlavně autobusem do Španělska, ale i do dalších zemí a metropolí v Evropě.

Historie CK Unitour z Ústí nad Labem

Cestovní kancelář byla založena roku 1990 a to mezi prvními společnostmi tohoto typu v bývalém Československu. CK Unitour vám na míru zpracuje poznávací zájezdy do evropských metropolí. Jejich specializací jsou campingové programy ve Španělsku a Chorvatsku, především se zaměřením na sportovní a jazyková soustředění a letní tábory. Na své si přijde opravdu každý, protože zájezdy jsou cenově dostupné. Bez nadsázky mohu klidně tvrdit, že jsou levné.

Oblíbené destinace ve Španělsku

Costa Brava

Costa Brava je jednou z nejkrásnějších oblastí španělského pobřeží, které se nachází v severovýchodní části Španělska. Tato destinace se táhne od francouzských hranic téměř až k Barceloně. Pro toto území jsou charakteristické strmé skalní útesy, které spadají přímo do moře a spolu se zelenými piniemi vytvářejí nezapomenutelné scenérie přírody. Velmi romantickými místy jsou malebné zátoky s plážemi.

Zájezdy do Španělska se společností Unitour

S cestovní kanceláří Unitour se můžete podívat do Španělska na deset dní už od 5 000 Kč. Ať už studujete nebo máte rodinu a máte hluboko či hlouběji do kapsy, s touto kanceláří si můžete jednoduše vyrazit na dlouho odkládanou zaslouženou dovolenou. V sezóně – červenec, srpen – může být zájezd i o patnáct set korun dražší, ale stejně se vyplatí. Pokud přeci jenom počítáte každou korunu, CK Unitour vám vyjde vstříct svými cenami mimo sezónu.

Ceny zájezdů

Cena zájezdu většinou nezahrnuje pobytovou taxu, komplexní zdravotní pojištění (pokud se ale podíváte na webové stránky, můžete se dočíst, jak a kde pojištění sjednat). Možný je také příplatek za svoz mimo trasu, která se liší a je proto vhodné si ji potvrdit. U drtivé většiny zájezdů cena zahrnuje spotřebu elektrické energie i vody, animační programy a autobusovou dopravu.

Chcete-li si vybrat jinou destinaci, stačí se podívat na nabídku last minute zájezdů od CK Unitour a dočíst se, kolik stojí který zájezd. Určitě si vybere každý, i ten, kdo má do kapsy hlouběji než ostatní.

Kontakty

CK UNITOUR s.r.o.

Velká Hradební 484/2 (Budova Grand)

40001 Ústí nad Labem

Tel: +420 777 206 923, +420 603 887 187

E-mail: info@unitour.cz

Web: www.unitour.cz

CK Unitour na Facebooku

CK Unitour na Twitteru

CK Unitour Skype


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*