Pivovar Hotel Na Rychtě čekají stavební úpravy

  •  

V oblíbeném restauračním pivovaru Na Rychtě bude od 2. do 6. července zavřeno. Chystají se zde velké úpravy. V samotné restauraci dojde k úpravě a rozšíření baru, aby se mohl rozšířit sortiment například i o limonády nebo míchané nápoje.

Další změnu v restauraci čeká prostor u toalet. V návaznosti na připravovaný protikuřácký zákon bude vytvořen nový venkovní vchod na zahradní terasu. Celá restaurace dostane i nový malířský nátěr. Je plánováno rozšíření internetové sítě jak na terasu, tak do nových prostor cyklopointu a zázemí pivovaru.

V současných sklepních prostorách pivovaru dojde k opravě a výměně podlah. Poslední chystaná úprava se týká parkoviště pro hotelové hosty. Bude nově vybaveno kovovými zábranami tak, aby sloužilo pro parkování pouze hotelových hostů.

V samotném hotelu je pak na léto plánována výměna všech postelí. Vzhledem k náročnosti akce bude realizace probíhat ve 2 fázích, po jednotlivých patrech. Hotel pak bude nabízet 6 dvoulůžkových pokojů s oddělenými lůžky (twin bed), 6 pokojů s manželskou postelí (double bed) a 3 jednolůžkové pokoje.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*