Infuze v pohodlí a komfortu

  •  

EUC Klinika Ústí nad Labem, s.r.o., dne 6. 6. 2016 zahájila provoz nového Infuzního centra. Infuzní centrum najdete v 1. patře budovy B (bývalý Doctus). Centrum infuzní terapie poskytuje moderní systém ambulantní péče v širokém rozsahu pro pacienty z mnoha oborů.

Infuzní terapie je indikována praktickými lékaři a lékaři specialisty, mimo jiné např. u pacientů s bolestmi pohybového aparátu, kdy pacient ocení velmi rychle se dostavující analgetický účinek. Ambulantní systém infuzní terapie má v ústecké poliklinice dlouholetou tradici. Kromě standardních léčebných roztoků zajišťuje také preventivní programy pro podporu zdraví a kondice, kdy za účelem prevence onemocnění kardiovaskulárního, nervového, imunitního systému nebo před sportovním výkonem a při zvýšené pracovní zátěži klienti využívají aplikace vitamínů a minerálních látek. Zabývá se rovněž aplikací vysokodávkovaného vitamínu C například v rámci probíhající onkologické léčby, kdy podporuje nejen protinádorovou imunitu, ale můžete jej také využít při únavě či skleslé náladě a jako prevenci před virovým onemocněním, obzvláště v jarních a podzimních měsících.

Nové pracoviště EUC Kliniky v Ústí nad Labem disponuje 19 polohovacími infuzními křesly a 4 polohovacími lůžky, určenými pro kontinuální infuzní terapii. Je navrženo v moderních trendech, které splňují profesionální a hygienické požadavky na současnou parenterální terapii a zároveň poskytuje pohodlí s pocitem příjemné mimonemocniční atmosféry – pod odborným dohledem erudovaného personálu. Pacient zejména ocení, že infuzní léčba probíhá bez potřeby hospitalizace, v příjemném prostředí a s možností objednat se na konkrétní čas, což přináší vysoký komfort pro osobní i pracovní harmonogram klienta.

Současné infuzní centrum je schopno ošetřit až 150 klientů denně v běžné provozní době. Při zvýšeném zájmu je nitrožilní terapii možno poskytnout i v prodloužené pracovní době – v odpoledních hodinách. Infuzní terapie je vázána na doporučení lékaře. Klienti s indikací infuzní léčby a lidé, kteří se domnívají, že by pro ně byla vhodná infuzní léčba či preventivní kúra, mohou kontaktovat Infuzní centrum telefonicky či e-mailem, kdy si předem domluví přesný termín terapie. Infuzní centrum – EUC Klinika Ústí nad Labem, s.r.o. – se těší na vaši návštěvu


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*