TIP NA VÍKEND: Nad Miladou budou řádit flyboardisté

  •  

Několik zajímavých akcí se o víkendu koná na Ústecku. Vypravit se můžete jak za kulturou, tak za památkami, a hlavně navštívit několik akcí slibujících skvělou zábavu pro celou rodinu.

V sobotu se již podruhé koná na Miladě akce nazvaná Léto na Miladě.  Dopoledne se na hlavní pláži utkají účastníci gurmánské soutěže Milada Burger. Dále budou od 12:00 probíhat na hlavní pláži jezera Milada vodní hrátky, které prověří obratnost a zdatnost soutěžících v několika netradičních disciplínách, jako je například plavení se v neckách nebo speciální slalom. Od 13:00 se návštěvníci jezera mohou také těšit na flyboardovou show.

V neděli večer je na Severní Terase připravené Léto na Laguně. Jde o zábavný večer pro všechny, jehož součástí je již tradiční poslechový večer reprodukované hudby, tentokrát na téma Hity 80.let. Zazní nejznámější melodie z tohoto období. Hudba je spojená s obří Laser show v produkci několika vysoce výkonných špičkových laserů, včetně 3D efektů ve vodní stěně. Tato show začíná ve 21:45.

Pátek

17:00, ČRO Sever – Sváťovo dividlo
20:00, Hrad Střekov – Blue Effect Unplugged

Sobota

10:00, Milada – Léto na Miladě
10:00, Velké Březno – Gladioly pro hraběnku Livii

Neděle

14:00, Městské sady – Malý Hamburk
14:00, Velké Březno – Za pohádkou na zámek
17:00, Kostelní náměstí – Promenádní koncerty
19:00, Centrální park – Léto na laguně a laser show


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*