Mazlíčci na vás čekají!

  •  

Centrum pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem

V Lukách 178/21
Ústí nad Labem
PSČ 400 11

Telefon: 472 775 202
Mobil: 733 126 101

Míša

Pes, kavkazský ovčák, asi 80cm vysoký. Má delší, lehce zvlněnou srst vlčí barvy. Je asi 4 roky starý. Míša se stejně jako Viktor dostal do útulku poté, co byl zabaven majiteli, který ho nechával na zahradě bez potravy a vody. Je pohodovější povahy, ale protože ho nikdo nevychovával, byl zvyklý si dělat co chce. Hodí se k domku se zahradou, ale nemá rád děti.

misa

Viktor

Pes, kavkazský ovčák, asi 80cm vysoký. Má delší, lehce zvlněnou srst vlčí barvy. Věk asi 9 let. Viktor se dostal do útulku poté, co byl zabaven majiteli, který ho nechával na zahradě bez potravy a vody. Je trochu náladový pes, byl zvyklý si dělat co chce. Hodí se k domku se zahradou, kde by důstojně dožil u nového páníčka.

viktor

Čikytka

Morče rozeta, samice, tricolor. Čikytka se do útulku dostala poté, co byla odebrána majitelce, která ji chovala v nevhodných podmínkách. Nyní u nás čeká Čikytka na nového páníčka.

cikytka

Králíček

Králík, samice, nekastrovaná, základní barva bílá s šedými znaky. Tato samička přišla do útulku společně ještě s jedním samcem, kterého též nabízíme k adopci. Je milá a ochočená, zvyklá na děti.

kralicek

Sid

Samec, činčila, nekastrován, věk nezjištěn. Sid se k nám do útulku dostal od majitelky, která ho chovala v nevhodných podmínkách a proto ho nyní nabízíme k adopci jako domácího mazlíčka.

sid

Matěj

Kozel, samec, věk nezjištěn, není kastrován. Nabízíme do adopce kozla Matěje, který byl odchycen městkou policií v městské části Předlice. Matěj je přátelské povahy, nebojí se psů a je ochočený, má rád děti. Nejspíše ho někdo vlastnil jako domácího mazlíčka, ale Matěj už ho omrzel. Je vhodný na zahrádku či do zemědělské usedlosti.

matej


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*