V Doběticích upraví kruhovou křižovatku

  •  

Křižovatka u Lidlu v Doběticích během listopadu zcela změní svoji podobu. Jde o jednu z akcí, která má zlepšit vzhled města. Kvůli stavebním pracem bude na křižovatce částečně omezený provoz.

Práce zde začnou příští týden v pondělí. Kruhový objezd bude průjezdný pouze z jedné strany, a to ze směru Severní Terasa. Ze směru Krásné Březno se bude projíždět do ulice Šrámkova a zpět do ulice Na Návsi.

Toto částečné uzavření kruhového objezdu je plánováno na dva týdny 14 dnů. Během nich zmizí stávající prstence z palisád a bude vybudován nový prstenec z dlažebních kostek.


  •  

6 komentářů on V Doběticích upraví kruhovou křižovatku

  1. Jsem ráda, že se kruhový objezd bude konečně upravovat. Pokud totiž člověk přecházel od zastávky k Lidlu, nebyly za kruháčem vidět auta přijíždějící od Severní Terasy.

    • Tak počítejte s tím, že teď neuvidíte vůbec a neuvidí ani auta, přibude bouraček a zas se jen vyhodí naše prachy z okna místo oprav tankodromů spojujících jednotlivé křižovatky

      • Jak jste na to přišel? Však to kvůli kytkám a údržbě budou snižovat, jestli jsem to z článku dobře pochopila.

  2. Na Vyhlídce nejsou dětský nebo sportovní hřiště.Některý přechody nejsou osvětlený a tím nebezpečný,v silnicích jsou díry a přednější jsou kytičky uprostřed kruháku?Aby kor přes něj nebylo vidět?kdo tohle schvaluje?

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*