Představujeme Aerobic Club v ústeckém DDM

  •  

Klub založila v roce 2001 Jaroslava Bílská kroužkem aerobiku se 16 dětmi, který se soutěžemi teprve začínal. Postupem času se s dětmi začaly účastnit prvních soutěží aerobiku a společně s Janou Šimkovou rozšiřovat klubovou základnu a sbírat první medaile.

Prioritou a cílem klubu vždy bylo nabídnout dětem smysluplné využití volného času, nabídnout sportovní kroužky různého zaměření a především kroužky s finanční dostupností a tím vytvořit klub otevřený všem dětem. Nyní mí již 260 členů.

Aerobic club nabízí kroužky pro všechny věkové kategorie. Děti od 3 do 6 let začínají nezávodní Přípravkou, po které se rozhodnou, zda chtějí zkusit závodní tým, nebo cvičit pouze rekreačně v hodinách Komerčního aerobiku. Závodní týmy pokrývají všechny věkové kategorie od nejmenších aerobiček až po úspěšný Stars Aerobic Team, složený z nadšených maminek.

O děti se stará zkušený tým vyškolených trenérů a asistentů, které disponují několika diplomy a certifikáty z odborných vzdělávacích kurzů zaměřených na aerobic, pohybovou průpravu dětí, ale i zdravou výživu dětí ve sportu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*