Koncert Štefana Margity se kvůli nemoci odkládá

  •  

Vánoční galakoncert světového tenora Štefana Margity, který se měl 15. prosince konat v Severočeském divadle, se kvůli zpěvákově zdravotní indispozici odkládá. Vstupenky lze vrátit, pořadatelé hledají nový termín koncertu.

Štefan Margita do poslední chvíle doufal, že s pomocí vhodné antibiotické léčby onemocnění překoná, ale lékaři nakonec rozhodli, že tak náročný program absolvovat nemůže. Měl zúčastnit Vánočního galakoncertu na pozvání Lenky Graf – zakladatelky charitativního projektu CENTROPOL – ENERGIE POMÁHÁ, který letos v rámci programu Ústecké Vánoce získává podporu pro Azylový dům Orlická. „Je nám všem líto, že koncert už nestihneme v čase předvánočním, ale zdraví má vždy a za všech okolností přednost. Všichni Štefanovi přejeme brzké uzdravení a prožití vánočních svátků v klidu a pohodě,“ řekla v reakci na zprávy o Margitově nemoci Lenka Graf. Zároveň už s produkcí hledá nový termín, kdy by se koncert mohl uskutečnit.

V rámci projektu CENTROPOL – ENERGIE POMÁHÁ letos vystoupili nebo ještě vystoupí na různých akcích v Ústí nad Labem celá řada známých hvězd populární i vážné hudby. Mezi nimi například Pepa Vojtek a smyčcové trio Inflagranti, muzikálová hvězda Monika Absolonová nebo známý houslový virtuos Jaroslav Svěcený s dcerou. Všichni se rozhodli letos podpořit ústecký Azylový dům Orlická. Tím každoročně projdou desítky maminek s malými dětmi, které zde znovu získávají pevnou půdu pod nohama ve chvílích, kdy je osud dostal na samotné dno.

Vstupenky na koncert Štefana Margity lze vrátit v pokladně Severočeského divadla v Ústí nad Labem . Nový termín koncertu bude včas zveřejněn počátkem nového roku. V případě, že budete chtít být informováni o novém termínu, sledujte webové stránky www.lenkagraf.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*