O vánočních svátcích nebyl v ulicích klid

  •  

Vánoční dny byly pro strážníky ústecké městské policie dobou, kdy se potýkali s problémy souvisejícími s nadměrným požíváním alkoholických nápojů. To se potvrdilo třeba v případě bezdomovce, který v ulici Všebořická pod vlivem alkoholu upadl a přivodil si zranění ramene.

Přivolaní strážníci muži poskytli první pomoc, jako bezdomovci, který v té samé ulici bezvládně ležel na zemi před výkupnou papíru. K tomuto případu museli strážníci přivolat zdravotní záchrannou službu, která si dotyčného odvezla k vyšetření do Masarykovy nemocnice.

O hodinu později vyjížděli strážníci  do ulice Masarykova, kde u Lidického náměstí ležel muž, který se nacházel pod vlivem omamných látek, rozkopával odpadkové koše a při tom se obnažoval. „Skončil na psychiatrickém oddělení, kde pro svoji agresivitu musel být za asistence strážníků připoután na lůžko,“ uvedl Jan Novotný z městské policie.

Do ulice  U pivovarské zahrady, vyjížděli strážníci pro změnu k muži z Boletic nad Labem, který zde obtěžoval dvě mladé dívky. Jako výmluvu si vymyslel to, že zde hledá svoji ženu, která mu utekla a v současné době žije s bratrem obtěžovaných dívek. Toto tvrzení se nezakládalo na pravdě a  dotyčný skončil na policii.

V ulici Vinařská dvě osoby bez domova  přehrabovaly kontejner na domovní odpad a po sobě zanechaly na zemi značný nepořádek. Přivolaní strážníci donutili  oba bezdomovce nepořádek po sobě uklidit a z místa je vykázali.

Při kontrole centra města přijala hlídka strážníků oznámení od zdravotní záchranné služby, aby potvrdila zprávu od oznamovatele, který záchranářům sdělil, že se nachází v zamčeném zásobovacím tunelu pod atriem v Masarykově ulici, a že chce spáchat sebevraždu. Zde strážníci objevili muže, pořezaného na zápěstí  levé ruky. Záchranáři odvezli do Masarykovy nemocnice k ošetření a případ si převzala policie.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*