Oslavy ústeckého hokeje ozdobí řada legendárních hráčů

  •  

Řada známých bývalých hokejistů a dalších osobností 6. února přijede do Ústí nad Labem na exhibiční zápas, kterým připomenou 70. hokejovou sezonu. V zápase se utkají české hokejové hvězdy a hvězdami Slovanu.

Členové organizačního štábu oslav se pokusili vybrat do obou týmů zástupce několika hokejových generací. “Soupisku českých hvězd ještě stále doplňujeme, sestava hvězd Slovanu je vlastně již hotova,“ řekl jednatel HC Slovan Boris Rajdl, který je šéfem organizačního štábu oslav.

V utkání uvidíme hrdiny z Nagana, držitele Stanley Cupu , mistry světa, mistry ČR i současné aktivní ligové hráče. Především v týmu českých hvězd uvidíme přehlídku matadorů z NHL. Jména jako Jiří Šlégr, František Kučera, Martin Straka, Robert Reichel, ale třeba i Martin Škoula a další budou reprezentovat generaci slavných Čechů za mořem. Nebudou chybět ani slavní Kladeňáci Franta Kaberle, Libor a Martin Procházkové ale i třeba legenda Milan Nový nebo Vladimír Kameš.

I sestava Slovanu bude silná. Hráči Pazourek, Janků, Micka, Antoš, Klobouček ale i Morvay, Cícha, Jiří Merta, Tvrzník, Antonín Hanzl a také Jarda Roubík a další budou zárukou dobré kvality domácího týmu. V brankách mužstev se vystřídají Dušan Salfický, Zdeněk Orct, Lukáš Sáblík a nejspíš ještě další gólmani.

„Do programu oslav připravujeme i autogramiádu a doprovodný program. Na své si jistě přijdou diváci všech věkových kategorii. Část výtěžku z oslav bude věnována na charitativní účely,“ dodal Rajdl.

Předprodej vstupenek bude zahájen 20. ledna.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*