Dopravní podnik zavře prodej u Hraničáře

ilustr. foto
  •  

Ústecký dopravní podnik od 1. března zavře předprodej jízdenek u Hraničáře. Pro cestující bude k dispozici jen zákaznické centrum v Revoluční ulici. U Hraničáře dopravní podnik nainstaluje nový automat na jízdenky, ve kterém bude možné platit bezkontaktní kartou.

Provozovna bude podle firmy uzavřena hned z několika důvodů. Stávající pracovní prostředí má nízký potenciál takového zlepšení, aby odpovídalo moderním podmínkám, nesplňuje bezpečnostní požadavky z hlediska nákupu pro cestující a legislativní požadavky ve vztahu k ochraně osobních údajů. Je zde zastaralé elektrické vedení s častými výpadky proudu, rekonstrukce by byla velmi drahá

„V roce 2016 jsme kompletně zrekonstruovali naše Zákaznické centrum v ulici Revoluční, které je od Hraničáře vzdálené pouze pár set metrů nebo jednu zastávku MHD. Mít dvě takto blízko od sebe vzdálená pracoviště je v ČR výjimka, jiné obdobně velké dopravní podniky mají pouze jedno Zákaznické centrum. V zákaznickém centru jsou navíc čtyři multifunkční okénka, která zajistí dostatečný prostor pro odbavení co největšího počtu cestujících tak, aby zde nedocházelo k vytváření front. Nerušíme pracovní místa a zaměstnance převádíme do zákaznického centra do Revoluční ulice,“ řekl ředitel dopravního podniku Libor Turek.

Dopravní podnik sem dá jeden ze tří automatů na jízdenky, ve kterých bude možné platit kartou. Další budou u Masarykovy nemocnice a zastávce Dukelských hrdinů. „Zavedení automatů, kde lze platit i platební kartou, navazuje na připravovanou verzi elektronického odbavovacího systému se zaměřením na co největší komfort pro cestující a zároveň jednoduchost systému s podporou nejmodernějších technologií,“ dodal Turek.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*