V Ústí vystoupí Kubišová

Foto: Luděk Kovář, Wikimedia commons
  •  

Jedinečnou možnost slyšet naposledy vystoupení Marty Kubišové budou mít její fanoušci v Ústí nad Labem. Kulturní středisko města Ústí nad Labem v kulturním domě chystá na 19. dubna její vystoupení, který je součástí její poslední koncertní šňůry.

„Martě Kubišová je 75 let a oznámila, že jde o její opravdu poslední vystoupení. Ústí nad Labem je jedním z míst, kam zavítá,“ láká na koncert ředitel kulturního střediska Ivan Dostál.

Tam, kde se již lístky na její poslední koncerty prodávají, je o ně mimořádný zájem. Na vystoupení přijede i Milan Hein a hudební doprovod zařídí orchestr ústeckého rodáka Karla Štolby.

Podle Ivana Dostála je v posledních týdnech kulturní dům využitý naplno, protože se tu konají plesy každý pátek i sobotu. Jsou většinou beznadějně vyprodané. Pořadatelé by chtěli i více vstupenek, což není možné.

Kromě plesů se se návštěvníci mohou těšit i na několik dalších vystoupení. Tím nejzajímavějším bude nejspíše vystoupení nejrychlejší cikánské dechovky světa, rumunské Fanfare Ciocarlia, které je plánované na 25. února. Její zběsilé melodie sbírají ocenění v celé Evropě.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*