FOTO: Na Cínovci proběhl SKIVO Přebor UJEP v běhu na lyžích

Zdroj: UJEP Ústí nad Labem
  •  

Navzdory nedávné oblevě se i letos uskutečnil oblíbený přebor dne 25. 2. 2017 na Cínovci vedle golfového areálu. Přeborníky UJEP se stali Bára Müllerová a Michal Kucharik, absolutními vítězi pak Bára Müllerová a Fanda Rychnovský.

Úspěšnou organizaci si opět vzali pod svoje křídla Oddíl lyžování USK Slávie
a katedra tělesné výchovy Pedagogické fakulty UJEP. Obavy z uskutečnění samotného závodu díky nepřízni sněhových podmínek se rozplynuly a bonusem či třešničkou na dortu organizátorům i příchozím byla slunečná obloha, která přilákala na start závodu volnou technikou rekordních 24 fanoušků.

SKIVO Přebor UJEP dopoledne odstartoval závodem žen na 4,8 km, kdy se v 10:00 h vydalo intervalovým startem na trať 9 žen. Nejrychleji dosprintovala do cíle Bára Müllerová, která v čase 13:42 rovněž ovládla kategorii Studentek UJEP. Za ní o necelých dvacet vteřin zaostala Tereza Louková, pro třetí příčku v celkovém pořadí žen si dojela Natálie Bártová, která byla zároveň i nejmladší účastnicí přeboru.

Mužskou kategorii na 9,6 km ovládl s více než minutovým náskokem František Rychnovský. Michal Kucharik obsadil celkově druhou příčku a stal se zároveň vítězem kategorie Studenti UJEP. Třetí příčku obsadil Petr Veselý.

Jak je patrné již z názvu přeboru, hlavním partnerem této jedenáctileté akce je SKIVO. Závod se uskutečnil ale za podpory i dalších sponzorů: Pedagogické fakulty UJEP a firem SALTEK s.r.o., CK Brouk servis Ústí nad Labem, Emspoma Ústí nad Labem, Alpamare cz s.r.o., Koktejl Magazín – Czech Press Group A.s., a Coca Cola Česká republika. Všem našim sponzorům děkujeme!

UJEP Ústí nad Labem


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*