Střekov bude příští sobotu plný běžců

  •  

V sobotu 13. května se za účasti až 1500 běžců bude v Ústí nad Labem konat druhý ročník běžeckého seriálu RunTour. Trasa závodu vede po mostě Edvarda Beneše a ulicemi kolem střekovského nábřeží, kde musí Ústečané počítat s dopravními omezeními.

Každý běžec svým startovným přispěje každý běžec Nadaci Leontinka, která pomáhá dětem a studentům se zrakovým postižením. V roce 2016 se díky RunTourákům na tuto nadaci věnovalo 1 044 300 korun.

Poběží se pod záštitou ambasadora závodu boxera Lukáše Konečného. Běžci změří síly nedaleko Mariánského mostu na Střekově. Délka závodů bude stejně jako minulý rok 5 a 10 kilometrů pro dospělé a pro ty nejmenší 500 a 1000 metrů. Zvolená obtížnost tras odpovídá podmínkám nejen profesionálních běžců, ale i těch, kteří s běháním začínají a je to jejich první závodní zkušenost.

Registrovat se můžete na webových stránkách www.runtour.cz. Aktuálně je startovné za 500 korun, na místě pak bude za 600 korun. Pro veškeré aktuality a dění okolo běhu sledujte Facebookovou stránku RunTour.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*