Kdy se čistí ulice najdete i v aplikaci inCity

Takto vypadá v aplikaci mapa s označením ulic a termínem čištění komunikací.
  •  

Kdy se čistí komunikace ve městě můžete najít na webových stránkách města i v mobilní aplikaci inCity. V té lze vyhledávat podle adres, ulic i parcel.

Po přiblížení nad hledanou ulici se zobrazí její název, termín a čas čištění. „Ulice, které nejsou v rámci aktuálního kola čištěny jsou zašedlé. Odkaz na mapu byl také zařazen do aplikace inCity, do sekce Městské služby – Úklid města,“ řekla mluvčí města Romana Macová.
Aplikaci inCity pro Ústí nad Labem spustilo město začátkem roku. Je určena pro občany a návštěvníky města. Nabízí moderní a zároveň pohodlný způsob, jak si ve městě naplánovat návštěvu či získat důležité informace přímo z fungování úřadu.

V aplikaci je možné nalézt informace likvidaci odpadu, úklidu města, o dopravních omezeních, paskování, o kultuře a sportu nebo například o aktuálním dění vě městě. „Mobilní aplikace je intuitivní a jednoduše ovladatelná pro každého. Velkou výhodou je její využívání mnoha dalšími městy, přičemž struktura aplikace se pro žádné město nemění, je pro všechny shodná a zajišťuje v aplikaci jednotnou orientaci,“ dodala Macová.

Aplikace je určena pro mobilní zařízení s operačními systémy Android a iOS a je zdarma ke stažení v Google Play nebo App Store.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*