Oslavte příchod prázdnin pořádným blues

  •  

Koncert nabitý energií, oscilující mezi blues, rockem a soulem s vlivy jazzu lze očekávat od JackieVenson, kytaristky a zpěvačky z texaského Austinu. Uskuteční 28. června od 20:00 hodin v ústeckém Národním domě. Vstupné je 100 korun.

Jackie má za sebou mnohá klubová i festivalová vystoupení, zároveň však také studium klsickéhopiána na prestižní bostonské BerkleeCollegeOf Music, kde obdržela bakalářský titul v umělecké kompozici a studiové produkci. Na klavír hraje klasiku a na kytaru syrové blues. Pěvecky i autorsky bývá přirovnávána k Joss Stone nebo AmyWinehouse, po hráčské stránce zase ke svému rodáku a uznávané kytarové hvězdě – GaryClarkovi Jr.

V roce 2014 se zúčastnila soutěže ModernSouthern Music Competition a dostala se do finálové šestice podstupující závěrečné BelkSummer Tour. Austinská radnice vyhlásila 21. květen 2014 Dnem JackieVenson a uspořádala na její počest koncert JackieVensonDayCelebration, získala tak peníze na hudební školu. Takřka všichni vyzdvihují a oceňují hlavně její vynikající živé koncerty. Kdo je zažil referuje o skvělé show a vokalistce i kytaristce, která nabízí „srdce na dlani“.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*