Kam v Ústí tento víkend?

  •  

V Ústí to žije i o tomto víkendu. Sportovní nadšenci se jistě zajdou podívat na 48. ročník Grand Prix Ústí nad Labem v boxu, který se koná v těchto dnech ve Sportcentru Sluneta na Klíši. Fanoušci uvidí olympijské medailisty, úspěšné účastníky mistrovství světa a Evropy a další borce z řady zemí. Turnaj vyvrcholí sobotními finálovými souboji.

V pátek se koná několik mejdanů a party. A to v Havaně, v ústeckém Rock Cafe , v Emco Clubu, v Music Baru Dílna a v Clubu Vegas. Tak se přijďte pobavit a užít si skvělou atmosféru. Další party je v klubu eMco připravena na sobotu. Těšit se můžete na Summer Party. Hrát se bude house, tech-house, minimal techno , trance…

Hudební festival Malý Hamburk probíhá v ústeckých Městských sadech každou neděli od 14 hodin. Jinak tomu nebude ani tuto. Proč si nezpříjemnit nedělní odpoledne poslechem živé hudby.

Zdánlivé zklidnění slibují Promenádní koncerty na Kostelním náměstí u OC Forum, které se  konají každou středu a neděli. Pro tuto neděli je připraven koncert kapely Brass Bombers a ti to rozbalí od 17 hodin.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*