Fírfest byl největší ve své historii

  •  

První zářijová sobota patřila malému ale milému ústeckého rockovému festivalu Fírfest, který se stejně jako v předchozích pěti letech konal v pivnici U Fírů.

Pořadatelské trio Hana Štrymplová, Roman K. Apíno a Petr Štrympl se nesnažili marně, takže všechno dopadlo k všeobecné spokojenosti. Vedle severočeských hvězd jako jsou Blue Rocket nebo Točílas se objevila i hvězda republiková – Vilém Čok a Bypass.

„Fírfest 2014 byl doposud ten největší a nejúspěšnější ze všech ročníků. Dohromady nás bylo přes 500, což je v dnešní době úplně neuvěřitelné, a i Fírova pivnice a bašta byla z tohoto počtu naprosto překvapená,“ řekla Hana Štrymplová. Vilda Čok, který 7.září slavil narozeniny, dostal od Fírfestu dort s věnováním, ze kterého byl unešený.

Děkujeme i skvělému doprovodnému programu – Hance a Aničce s tancem s pejsky a ukázkami psích sportů. Bylo to opravdu super a nejen my, ale i návštěvníci, byli z vystoupení moc nadšeni a líbilo se. Dále díky moc i airsoftovému týmu Žabaři za další povedený doprovodný program a soutěž, kterou si připravili, a dík i ‚Děti na hrad‘ za malování a airbrush tattoo.

„Fírfest 2014 proběhl hladce, bez jakýchkoliv problémů, ale už je zase za námi a nám všem teď nezbývá, než se těšit zas na další rok,“ dodala pořadatelka.

Fotogalerii najdete ZDE

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*