V Ústí se představí ženská reprezentace

  •  

Na Městském stadionu v Ústí nad Labem se koná velký fotbalový svátek. Představí se ženská fotbalová reprezentace, která se v rámci kvalifikačního boje o postup na mistrovství světa utká s výběrem Německa.

Na stadionu v Ústí se už představily mládežnické reprezentace do 18 či 20 let nebo dokonce seniorský fotbalový národní tým, který nastoupil proti Litvě. Nyní se na severu Čech představí ženy proti silným Němkám.

Pro české ženy vedené bývalým zkušeným fotbalistou Karlem Radou se v Ústí bude jednat o druhý kvalifikační zápas. Ve čtvrtek večer totiž v úvodním duelu kvalifikace rozdrtila Faerské Ostrovy 8:0. V tomto utkání se hattrickem zaskvěla Terez Kožárová.

„Splnili jsme roli favorita, od začátku jsme dominovali a drželi otěže utkání. Hráčky měly skvělý přístup, důraz ve vápně a dařilo se nám odebírání míčů hned po ztrátě. Všechny hráčky mohu jen pochválit, od první do poslední minuty nedošlo k žádnému podcenění a předvedli jsme velkou chuť a aktivitu, což vedlo k vysoké výhře,“ tvrdil na webu fotbalového svazu trenér Karel Rada.

Nyní jeho svěřenkyně zamíří k důležitému zápasu do Ústí nad Labem, kde je čeká v podobě Německa o poznání větší kalibr.

Utkání proti Němkám začne v úterý 19. září od 18 hodin. Vstupenky si fanoušci zajistí za 100 korun nyní na sekretariátu Městského stadionu nebo přímo na pokladnách v den utkání.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*