Třetí Nej sestřičkou je vrchní setra z Masarykovy nemocnice

  •  

Dvanáct sympatických zdravotních sester, finalistek soutěže BATIST Nej sestřička, usilovalo o titul nejlepší sestřičky v republice. V prestižní soutěži nešlo jen o fyzickou krásu, ale hlavním kritériem byla odbornost a lidský přístup.

Nemocnice Krajské zdravotní reprezentovala v sobotu 7. října Marie Lulková z ústecké Masarykovy nemocnice, která je vrchní sestrou na dětské klinice. Ústecká vrchní sestra se po zdolání všech disciplín umístila na krásném třetím místě

„Je to úžasné. Vůbec jsem takové umístění nečekala. Jsem opravdu hrdá,“ uvedla jedním dechem Marie Lulková.

Třetí Nej sestřičce k jejímu krásnému umístění gratuloval i generální ředitel Krajské zdravotní Petr Fiala, který společně s Josefem Liehnem, ředitelem zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice předali jako poděkování drobné dárky a finanční odměnu.

„V krásném náchodském divadle panovala skvělá a bouřlivá atmosféra, soutěž byla náročná a vrchní sestra Lulková oslovila porotu svým šarmem, bezprostředností, dovednostmi a nadhledem. Jsem rád, že jsem mohl být mezi prvními gratulanty a už teď přemýšlím, koho nominovat do jubilejního desátého ročníku,“ dodává Josef Liehne, ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice.

Celkem o titul Nej sestřička soutěžilo 541 zdravotních sester. Mezi porotci byli například místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovaci Pavel Bělobrádek, ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, poslankyně Parlamentu České republiky Soňa Marková, prezidentka České asociace sester Martina Šochmanová.

Divákům v Náchodě se přestavili i zpěváci Martin Chodúr, Michaela Gemrotová, Heidi Janků, Marian Vojtko, Standa Hložek, Hanka Křížková a trio s písněmi z muzikálu MammaMia!, Jitka Asterová, Míša Nosková a Bořek Slezáček.


  •  

1 komentář u Třetí Nej sestřičkou je vrchní setra z Masarykovy nemocnice

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*