Severská bitva po páté!

  •  

Hodně rumu proteklo hrdlem Rumoborců od doby co proběhla v prosinci 2013 první Severská bitva. ale…během první pětiletky se stihlo několik NEJ.

„Našli jsme první tým, který dokázal obhájit titul ze SB (Grit & Grind; 2014 a 2015), první ženu, která si podmanila SB (Aneta K.; 2014), a dvakrát si dolétl pro trofej „Bodlina“ (2013 a 2014), než chytl profi laso od válečníků z DC,“ říká za pořadatele Daribol Kouba.

Ale hlavně se společně pomáhá Davídkovi, který se stal symbolem SB a který pomoc potřebuje. Za to velké díky.

„Jsme rádi, že vznikl fenomén, tradice, akce, na kterou se všichni rádi vrací a to nejen kvůli streetballu a pohodové atmosféře, ale také kvůli Davídkovi,“ pokračuje Daribol Kouba.

Páté pokračování má několik zajímavostí.

„Bitva se vrací zpět do haly na Stříbrníky, kde jsme už něco odkroutili a diváci zde mají větší pohodlí. Další novinkou je  Happy Loop – odvážný a veselý projekt sporťáka Martina Kotěšovce, se kterým jsme spojili síly. Jde o speciálně vyráběné, pestrobarevné, veselé, české tkaničky, které nosí řada známých sportovců a hlavně, které se jen tak nerozváží,“ popisuje Kouba.

A na co se můžete těšit při SB17, která se ponese ve zlatém duchu? Bojovat se bude o spoustu cen. V hlavní části turnaje budou opět k mání naplněné soudky, které dělají bitvu bitvou. Na ceny se můžete těšit také v Happyloop individuálních soutěžích. Three point Shootout a Slam Dunk Contest. Na své si přijdou i diváci, náhodní kolemjdoucí a všichni, co si budou chtít něco vysoutěžit při Happyloop for Fans.

„Dorazí Mikuláš?! Obhájí Sokolíci?! Rozváže se někomu Happyloop?! A kolik vybereme pro Davídka letos?! Chcete to vidět a zažít?! Tak neváhej, přihlas svůj tým nebo přijď jen na čumendu,“ zvou všechny pořadatelé.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*