Pohyb pohřešovaného hasiče zaznamenala kamera

  •  

Pomozte ústeckým policistům, kteří intenzivně pátrají po pohřešovaném 43letém Jaroslavu Čermákovi z Ústí nad Labem.

Jaroslav Čermák je pohřešován svou rodinou od zhruba 01.00 hodin dne 5.11.2017, kdy odešel z domova a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Existuje důvodné podezření, že by mohl být ohrožen na životě.

„Policisté hned na začátku prověřili všechna zdravotnická zařízení a místa, kam pohřešovaný rád chodil a kde by se případně mohl nacházet. Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy  vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře. Bohužel do současné doby se pohřešovaného muže nepodařilo vypátrat,“ říká mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová.

Podle posledních zjištěných informací by pohřešovaný muž měl být oblečen v šedých montérkách a s sebou mít černý batoh. A byl zachycen na kamerovém záznamu, kde je vidět

„Žádáme všechny řidiče, kteří dne 5. 11. 2017 mezi 01.00-02.00 hodinou v noci jeli po silnici vedoucí z Ústí nad Labem do Lovosic nebo z Lovosic do Ústí nad Labem a všimli si osoby (oblečení opatřené reflexními prvky) zaznamenané na kamerovém záznamu, aby se obrátili na linku 158. Samozřejmě jsou pro nás důležití i řidiči, kteří v inkriminovanou dobu po této komunikaci jeli a žádnou takovou osobu neviděli,“ dodává mluvčí Hyšplerová.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*