„Život je kabaret, nebo je to náhoda?“

  •  

Pořad „Život je kabaret, nebo je to náhoda?“ organizovaný Úřadem městského obvodu Ústí nad Labem – město si senioři v Domově pro seniory Bukov velmi užili. V pondělí 20. listopadu 2017 se naši klienti v DpS Bukov v hojném počtu sešli na akci, kterou již druhý rok organizoval Úřad městského obvodu Ústí nad Labem – město.

Po loňském úspěšném a zábavném představení se letos naši senioři pobavili při pořadu „Život je kabaret, nebo je to náhoda?“. Akci zahájil místostarosta městského obvodu pan Karel Karika a popřál klientům skvělou zábavu. Celým pořadem provázel známý pražský kouzelník Grino. Každé jeho číslo diváci odměnili velkým potleskem. Největší úspěch sklidil s kouzlem, kdy z barevného šátku vykouzlil bílou holubici, kterou následně nechal proměnit ve strakatého králíka. Při kouzlení s kovovými kruhy, které se záhadně spojují a rozpojují, asistovala jedna z našich kolegyň a i přesto se jí nepodařilo tajemství kruhů odhalit. Poté naše seniory rozveselil svým představením populární bavič, imitátor a dabér Václav Faltus.

Salvy smíchu vyvolával vyprávěním vtipných historek a imitováním hlasů známých herců, zpěváků i politiků. Na závěr celého pořadu vystoupila jedna z nejvýznamnějších současných šansoniérek Marta Balejová. Celým Domovem pro seniory se rozléhaly české šansony z třicátých let až po současnost. Na piano znamenitou zpěvačku doprovázel hudebník, skladatel a zpěvák Radim Linhart. Celou akci si naši klienti báječně užili a DpS Bukov velmi děkuje organizátorům z Úřadu městského obvodu – město za nevšední zážitek.

Dana Muziková, Domov pro seniory Bukov


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*