FOTO: Adventní koncert se povedl, charitativní bazar pomohl

  •  

Zastavit se v předvánočním shonu, poslechnout si pěvecké sbory, shlédnout taneční vystoupení a ochutnat vánoční dobroty mohli ve čtvrtek 30. listopadu návštěvníci ústecké Masarykovy nemocnice.  Ústecká nemocnice totiž  v atriu uspořádala adventní koncert spojený s vánočními trhy a charitativním bazarem kabelek.

„Tato tradiční akce je určena k zastavení se v předvánočním čase a odpočinku od každodenního shonu. Rád bych vám popřál krásné prožití Vánoc a v novém roce, abyste nás nepotřebovali a vraceli se sem raději jako hosté podobných akcí,“ přivítal v úvodu akce všechny návštěvníky Josef Liehne, ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice.

Na adventním koncertu vystoupily pěvecké sbory „Ústecké Bambini“ a „Písklata“ a taneční kroužek „Dancing girls“ z teplické základní školy Maršovská.

Součástí akce byl také „Charitativní bazar kabelek“ ve prospěch Nadace pro transplantace kostní dřeně, která zajišťuje finanční krytí testování nových potenciálních dárců. Celkově se zdravotním sestrám z ústeckého transfuzního oddělení podařilo prozatím prodat kabelky za více než 47 tisíc Kč. Prodej kabelek ovšem bazarem na adventním koncertu neskončil, nadále probíhá na Transfuzním oddělení ústecké Masarykovy nemocnice.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*