Pozor na změny v ústecké MHD

  •  

Ústecká MHD udělala změny jak u jízdenek, tak i u časových kuponů. Například již nefunguje 24hodinová jízdenka, která nově platí jen do čtvrté hodiny ranní následujícího dne a nezáleží na čase označení.

Změny zaznamenají i držitelé časových kuponů do okolních obcí. Cestující, kteří jezdí do Řehlovic, Stebna, Habrovan, Chabařovic, Dubice a Krupky, už si nebudou muset kupovat několik kuponů do různých zón, ale nyní nově dostanou za stejnou cenu jeden kupon, se kterým budou moci jezdit jak ústeckou MHD, tak i do vyjmenovaných okolních obcí. Nově bude kupon přenosný.

Další novinkou je také možnost zakoupení integrované jízdenky pro cestování mezi městy. To však zatím není možné u řidiče, ale jen v zákaznickém centru v Revoluční ulici.

Studenti si musí pořídit za 70,- Kč novou průkazku, děti do 15 let dají za novou průkazku 10,- Kč. Týká se to průkazek Dopravního podniku města Ústí nad Labem.

Novinky začaly platit od pondělí 11. prosince a těmito změnami se ústecká doprava přibližuje k podmínkám Dopravy Ústeckého kraje.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*