Ústecké fórum občanů má nového lídra i logo

  •  

Jedničkou na kandidátce a lídrem hnutí Ústecké fórum občanů (UFO) pro podzimní komunální volby v roce 2018 je ústecká primátorka Věra Nechybová.

Její nominaci dosavadním vedením UFO jednohlasně schválilo shromáždění členů hnutí 14. prosince, na kterém Věře Nechybové předal pomyslné žezlo dosavadní lídr Jiří Madar.

„Více než dvouletá úzká spolupráce v radě města, a to i při prosazování programu Ústeckého fóra občanů, blízké názory na politiku služby občanům a pevný charakter Věry Nechybové nás vedli k tomu, že jsme nabídli paní primátorce vedení hnutí pro komunální volby v roce 2018. A jsme rádi, že je nyní tváří UFO,“ řekl Jiří Madar.

Věra Nechybová také ocenila dosavadní spolupráci s UFO, která ji vedla k přijetí nabídky pozice lídra hnutí.

„Nedám na řeči a domněnky. Během téměř tří let společné práce jsem poznala radní a vedení Ústeckého fóra občanů, ale také jeho členskou základnu. Oceňuji na hnutí transparentnost, pevnost v postojích a dodržovaní slibů a dohod. Věřím, že spolu v komunálních volbách dosáhneme na velmi dobrý výsledek a díky voličům budeme moci pokračovat v práci na obnově města Ústí nad Labem a zlepšení životních podmínek pro jeho obyvatele,“ uvedla Věra Nechybová.

Hnutí chce i nadále pokračovat v otevřené komunikaci s občany, naslouchat jejich názorům a zpřístupnit veškeré plány a rozhodnutí k předcházející diskusi. Hlavním cílem i pro nadcházející komunální volby je transparentnost a zapojení občanů do chodu města a rozhodování politiků.

Ústecké fórum občanů získalo ve volbách v roce 2014 do ústeckého městského zastupitelstva dva mandáty, se kterými od června 2015 převzalo odpovědnost za chod města. Dnes mají v radě města čtyři zastupitele.

Současně s převzetím vedení Ústeckého fóra občanů primátorkou Věrou Nechybovou představilo hnutí nové logo, se kterým vstoupí do volební kampaně.

Nové logo, ve které převládá pro UFO charakteristická zelená barva, má symbolizovat, kromě kontinuity s prvky kampaně v roce 2014, cíl oživit město Ústí nad Labem, zbavit ho zdevastovaných domů a výrazně snížit území tzv. vyloučených lokalit.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*