Město plánuje opravy komunikací za bezmála třináct milionů

  •  

Opravy silnic a chodníků pokračují, město Ústí nad Labem za ně zaplatí celkem 12,7 milionu korun. Téměř 4 miliony korun budou stát práce v ulici Bělehradská v úseku Rooseveltova – Malátova.

Opravy vozovky v ulici Rabasova si vyžádají 6,3 milionu korun. Práce budou rozděleny celkem do čtyř na sebe navazujících úseků tak, aby vždy bylo možno zajistit příjezd a parkování v dalších částech komunikace.

Opravy levostranného chodníku v ulici Masarykova v úseku U Remízy – zastávka MHD „Bukov“ směr centrum vyjdou na necelých 500 tisíc korun.

„V rámci stavby bude provedeno vybourání povrchu a betonové konstrukce chodníku. Následně bude provedena výšková úprava a vyrovnání silničních žulových obrub a výšková úprava prvků technického vybavení území. U přechodů pro chodce bude provedena bezbariérová úprava a varovné a signální pásy,“ popisuje Romana Macová, mluvčí ústeckého magistrátu.

V Zahradní ulici se připravují opravy rozbité vozovky a rozježděných chodníků za cca 1,9 milionu korun.


  •  

1 komentář z Město plánuje opravy komunikací za bezmála třináct milionů

    • Na vaše potřeby se ústečtí radní vyserou, jako vždy. Důležité je, z čeho budou mít 20% domů. Proto tu házejí těmi čísly. . Rozmlátit držku a propadnutí majetku by zasloužili!

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*