Arma získala posilu, přichází gólman Petr Vašek

  •  

Ústecký fotbalový klub získal do svých řad velmi zvučnou posilu. Brankářské řady Army rozšířil zkušený gólman Petr Vašek, který ještě v průběhu této sezóny na podzim chytal za prvoligový Baník Ostrava. Už v pondělí 8. ledna trénoval s týmem.

Vašek rozhodně platí mezi nejzvučnější posily Army za poslední roky, má zkušenosti z české první i druhé ligy, část kariéry strávil v Rusku. Brankář se zná se současným trenérem Army Alešem Křečkem, oba působili v Baníku Ostrava v druholigové sezóně 2016-2017. Křeček jako asistent Vlastimila Petržely dovedl Baník do první ligy a Vašek byl brankářskou jedničkou.

A to není vše. Od startu zimní přípravy jsou v Ústí na zkoušku připraveni další fotbalisté:  Youba Dramé (naposledy třetí francouzská liga),  Olivier Kingue (z juniorky Slavie) a od pondělí se k týmu připojili kamerunský útočník Jean Claude Essomba, kterého mohou čeští fanoušci znát z působení v Táborsku. Dalším nováčkem je záložník Tomáš Ťok, který přichází také na zkoušku, konkrétně z prvoligového Slovácka. Třetím do party je záložník Martin Matoušek, který přichází z juniorského týmu AC Sparta Praha.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*