Své nápady na projekty můžete poslat na magistrát

  •  

Chcete řešit problémy města a aktivně se zapojit do jeho plánování? V tom případě se můžete zapojit se svými podněty prostřednictvím projektové fiche.

„Projektová fiche je obecný popis projektu. Slouží jako vstupní informace k rozhodování o předběžném výběru projektů k realizaci a jeho možném spolufinancování z veřejných nebo soukromých zdrojů,“ upřesňuje mluvčí magistrátu Romana Macová.

Nové projektové fiche nebo aktualizace stávajících fichí lze vyplňovat elektronicky prostřednictvím formuláře projektové fiche na webových stránkách města Ústí nad Labem do 30. dubna. Seznam evidovaných projektových záměrů je dostupný na webových stránkách Strategie rozvoje města.

„Po podání jsou všechny projektové fiche zařazeny do databáze projektových záměrů. Pro projektové záměry (fiche) je hledáno finanční krytí z vnějších zdrojů. Následně je každý projektový záměr ohodnocen na základě sledovacích indikátorů, jsou předloženy finančnímu odboru a vedení města k politické a finanční podpoře. Nepodpořené projekty jsou zařazeny do zásobníku projektových záměrů,“ dodává mluvčí Macová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*