Naplánované opravy komunikací můžou začít, známe zhotovitele

  •  

V současné době řeší město veřejné zakázky na první vlnu velkoplošných oprav komunikací. V plánu jsou opravy silnic i chodníků.

Na velkoplošnou opravu na Střekově přidělila rada veřejnou zakázku firmě Strabac, která nabídla cenu 3,5 mil. Kč, tj. o 1,8 mil. Kč méně než činila cena stanovená předběžným rozpočtem. Práce budou probíhat v ulicích Vítězná, Truhlářova, Rubensova, Jabloňová a v Sebuzíně na komunikaci směrem na Kolibov.

Stejná společnost získala také veřejnou zakázku na velkoplošnou opravu ulice Bělehradská v úseku Rooseveltova – Malátova s nabídkovou cenou 2,9 mil. Kč. Přidělena jí byla také veřejná zakázka na velkoplošnou opravu ulice Rabasova v Doběticích s nabídkovou cenou 3,9 mil. Kč.

A na velkoplošnou opravu komunikace a chodníku v ulici Zahradní získala veřejnou zakázku firma Dokom Final, která nabídla cenu 1,5 mil. Kč. Velkoplošnou opravu chodníků v Masarykově ulici na Bukově provede firma Telkont, která nabídla cenu 477 602 Kč.

„V rámci tétp stavby bude provedeno vybourání povrchu a betonové konstrukce chodníku. Následně bude provedena výšková úprava a vyrovnání silničních žulových obrub a výšková úprava prvků technického vybavení území. U přechodů pro chodce bude provedena bezbariérová úprava a varovné a signální pásy,“ popisuje Romana Macová, mluvčí ústeckého magistrátu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*