Arma hlásí posilu do útoku

  •  

Řady ústecké Army rozšířil nadějný útočník Alexander Jakubov. Ve středu se díval na nové spoluhráče při přípravném utkání s Teplicemi a dnes se už připojil do tréninkového procesu.

„Potýkali jsme se s koncovkou, proto přichází do týmu Alexander Jakubov. Je to fotbalista s prvoligovými zkušenostmi, hrál také ve druhé lize a například ve Varnsdorfu dával spoustu gólů. Vyhlédli si ho trenéři a jsem rád, že se našemu vedení klubu povedlo tohoto hráče přivést do Ústí. Očekáváme, že bude dávat góly a pomůže nám k záchraně ve Fortuna národní lize,“ říká výkonný ředitel klubu Petr Heidenreich.

Alexander Jakubov přichází do Ústí nad Labem na hostování do konce sezóny z Baníku Ostrava. Sedmadvacetiletý forvard začal svou kariéru ve Spartě Praha, nastupoval rovněž ve Varnsdorfu či naposledy Baníku Ostrava. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá, když působil ve slovenské Senici. Sezónu 2015-2016 strávil v německém Bautzenu hrající čtvrtou ligu.

Je zajímavostí, že Jakubov, narozený v Praze, vlastní kromě českého, také slovenské občanství. Před nedávnem zaujal tento snajpr ve Varnsdorfu, odkud si jej vytáhl před rokem Baník Ostrava. Baníku pomohl k návratu do HET ligy, dále se ale neprosadil podle představ a nyní přichází do Ústí. Ze společného angažmá v Ostravě zná také ústeckou trenérskou dvojici Křeček – Šimurka.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*