Strážníci se zaměřili na kamioňáky a prostitutky

ilustr. obr.
  •  

V druhé polovině února se hlídky ústeckých strážníků zaměřili na kontrolu Předlic, kde v průmyslové zóně provedly několik akcí, zaměřených na pohyb a kontrolu závadových osob, osob hledaných Policií ČR a osob nabízejících sexuální služby. Kontroly strážníků probíhaly převážně v době pozdního odpoledne, večera a v brzkých ranních hodinách.

Místní obyvatelé dlouhodobě poukazují na parkování kamionů, které při každém svátku v Německu zaplaví silnice v Předlicích, na ně se nabaluje prostituce, množství odpadků a další problémy. Potíže přetrvávají i mimo období svátků zejména ve večerních a nočních hodinách.

„Během těchto cílených akcí bylo zkontrolováno na desítku osob, které zde nabízely sexuální služby, ty pak strážníci z místa vykázali. Hlídky se zaměřily i na řidiče kamionů, kteří mnohokrát parkují v rozporu se zákonem a ohrožují tak bezpečnost a plynulost provozu na pozemních komunikacích. Znečištění veřejného prostranství se pak dopouštěli zejména zahraniční řidiči kamionů, kteří kolem svého vozu nechávají značný nepořádek,“ popsal kontroly Jan Novotný, zástupce ředitele ústeckých strážníků.

Odhalené přestupky byly řešeny na místě pokutou nebo předány k dořešení příslušným správním orgánům. V těchto kontrolách budou strážníci pokračovat i nadále.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*