Zlatý erb zná své vítěze, Přestanov a Chlumec bodovali

  •  

Výsledky 20. ročníku soutěže Zlatý erb byly slavnostně vyhlášeny. V Ústeckém kraji je tradičně velký počet přihlášených projektů. Letos celkem dvacet devět, z toho nejvíce měst.

V kategorii nejlepší webová stránka města zvítězil Most, na druhém místě skončila Bílina a třetí se umístil Chlumec. Další kategorie je nejlepší webová stránka obce. Zde zvítězil Ohníč, druhý byl Přestanov a na třetím místě skončila Mnetěš.

V kategorii Smart City a nejlepší elektronická služba zvítězily Litoměřice: Komunitní plánování sociálních služeb před portálem Litoměřice: Geoportál – rozcestník mapových služeb a portálem Most: Mostecké listy on-line deník statutárního města Mostu.

„Jsem rád, že se do soutěže o nejlepší webové stránky zapojuje stále více obcí a měst. Webové prezentace jsou zdrojem řady informací pro občany, a proto si vážím vedení měst a obcí, že dokáží svým občanům užitečné informace takto zprostředkovat,“ řekl při předávání cen hejtman Oldřich Bubeníček.

Do celostátního kola postupují Most, Ohníč a Litoměřice. Vítězové budou vyhlášeni při společenském večeru v rámci konference Internet ve státní správě a samosprávě 9. dubna v Hradci Králové.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*