Známé modelky udělají radost nemocným dětem

  •  

Přední české modelky a modelové zavítají potřinácté na dětská oddělení v ústecké Masarykově nemocnici v rámci charitativní módní přehlídky „Krása pomáhá dětem“. Organizátorkou akce je Lenka Kocmanová Taussigová (Miss sympatie ČR 2002), ve spolupráci s Ústeckým krajem. Známé české krásky 15. března při návštěvě dětských oddělení předají společně malým hospitalizovaným pacientům drobné dárky.

Téhož dne, ve Sportcentru Sluneta, od 20:00 hodin odstartuje galavečer. Výtěžek z něj bude věnován ve prospěch novorozeneckého oddělení ústecké Masarykovy nemocnice a dětského a dorostového oddělení děčínské nemocnice.

Galavečerem provedou známí televizní moderátoři Mirek Šimůnek a Eva Perkausová. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení zpěváka Václava Noida Bárty, pěveckého sboru Ústecké bambiny, HAZ Bandu a své dovednosti předvedou sportovci z klubu Trampolíny Praha. Hlavním programem celé akce je největší módní přehlídka v Ústeckém kraji za účasti předních českých modelek a modelů. Diváci zhlédnou kolekce od návrhářů Jiřího Moravce a Petra Kaloudy, dále přehlídku luxusního spodního prádla Werso a spousty dalšího. Záštitu nad akcí převzal hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Předprodej vstupenek na slavnostní večer probíhá v zákaznickém centru ústecké Masarykovy nemocnice umístěném v atriu v budově „B“, dále v síti www.vstupenkyusti.cz, v Informačním středisku města Ústí nad Labem, Kulturním domě města Ústí nad Labem, ústeckém muzeu a divadle, Činoherním studiu na Střekově a v infostánku Obchodního centra Olympia v Teplicích. Vstupné je 199 Kč.

 

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*