Tip Karla Honsy: Vojtěch Dyk a B-Side Band

  •  

Rád bych vás pozval na ústecký zimní stadion na jeden ze tří koncertů Vojtěcha Dyka s brněnským B-Side Bandem u nás na severu. Z mého soukromého pohledu je to jeden z nejlepších projektů, které v současné době česká hudební scéna nabízí.

Antifanoušek si může vymyslet tisíc důvodů, proč nemít Dyka rád. Kvůli Nightwork, kvůli B-Side Bandu, kvůli tomu, že s předělávkami neobjevil Ameriku. Kvůli mládí, vlasům, vzhledu, kvalitě zubů, partnerce, barvě ponožek, vtipům… Je to zkrátka jedno. Viděl jsem ten koncert několikrát. Všem vzkazuji jediné: Pojďte si to zkusit a pojďte v tom být alespoň z poloviny tak výjimeční jako on.

Na jednom sledovaném serveru před časem hodnotili hudební koncerty uskutečněné na našem českém dvorečku. Ocenění získaly kapely Muse a Coldplay. A také The Boss – tedy Bruce Springsteen a Diana Krall. Dyk si ho právem zaslouží také.

Nepřinesl dech beroucí světelnou show ani nevídané technické vychytávky, ale úplně obyčejný pocit vyvolaný souhrou obrovského talentu, skvělé hudby a absolutně bezbřehé radosti. Jen ta totiž dokáže povýšit obyčejný večer na mimořádný zážitek, který máte možnost osobně prožít 6. října od 19:30 hodin na Zimním stadionu v Ústí nad Labem. Přesvědčte se sami.

Karel Honsa, promotér

santa BHL 1


  •  

1 komentář z Tip Karla Honsy: Vojtěch Dyk a B-Side Band

  1. Za odvedenou práci pro p. Honsu (v pracovní smlouvě p. J.Marek – patrně bílý koník) mi dosud nepřišla ani koruna. Jeho přístup jedna velká katastrofa!!! Dřel jsem celý týden, a zadarmo!!!!!!

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*