Startuje květnová kampaň Do práce na kole

Foto: Jan Charvát
  •  

Ještě stále je možné se zaregistrovat do osmého ročníku kampaně Do práce na kole. Od letoška startuje také první ročník soutěže pro studenty Do školy na kole.

„Magistrát města s městskými obvody sestavil v letošním roce dokonce osm týmů. Kampaň podporují i některé známé osobnosti, ze sportovců např. mistr světa ve skifu a olympionik Ondřej Synek. Tak neváhejte a přidejte se k nám,“ říká mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Do práce na kole je týmová soutěž, tak motivujte své kolegy nebo známé a sestavte tým, který pomůže snížit smog, hluk a kolony v našem městě. Do práce můžete jezdit nejen na kole, ale také běhat, chodit, jezdit na kolečkových bruslích nebo na skateboardu.

„Stejně jako v loňském proběhne akce pod hlavičkou Zdravého města Ústí nad Labem, a to nejen účastí magistrátních týmů, ale především také doprovodnou soutěží pro nadšené účastníky v ústeckém regionu. Další informace budeme postupně zveřejňovat. Neváhejte a přidejte se ke skupině na FB Do práce na kole – Ústí nad Labem,“ dodává mluvčí Macová.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*