Půjčování kol v cyklocentru startuje

ilustr. obr.
  •  

Cyklistická sezóna začala a Ústí nad Labem se na ni připravilo řadou osvědčených aktivit, které se těší velké oblibě, ale také novinkami. Jednou z nich je nová služba, která přibude od června, půjčování kol v městském cyklocentru.

„V Cyklocentru města Ústí nad Labem, které je v prostoru „Zanádraží“, přibylo deset městských kol, z nichž jedno disponuje dětskou sedačkou, která budou k dispozici veřejnosti,“ řekla Hanka Slawischová, vedoucí oddělení cestovního ruchu.

Pro zapůjčení kola bude potřeba předložení občanského průkazu nebo cestovního pasu, složení vratné zálohy tisíc korun, podepsání smlouvy o pronájmu a samozřejmě úhrada půjčovného. Cena půjčovného bude závislá na délce výpůjčky. Jednodenní půjčovné vyjde na 200 Kč, ale při vypůjčení kola např. na 3 dny se cena sníží na 150 Kč/den. V ceně zapůjčení kola bude zahrnuto i zapůjčení přilby, zámku na kolo či již zmiňované dětské sedačky.

Kola si můžete prohlédnout v Cyklocentru v prostorách Zanádraží. Cyklocentrum je veřejnosti otevřené denně od 8 do 20 hodin včetně víkendů. Návštěvníci tady můžou využít jak základní informační služby zaměřené na cykloturistiku, tak i drobný servis, uskladnění nebo umytí kola či sprchu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*