FOTO: Dermacentrum v nových prostorách

  •  

Nové dermatologické pracoviště bylo dnes slavnostně otevřeno přestřižením pásky primátorkou Věrou Nechybovou a brzy začne sloužit svým pacientům v prostorách ústecké EUC Kliniky.

Dermacentrum se zabývá především léčbou onemocnění, která se léčí balneofototerapií a fotoléčbou. Jako je lupénka, některé ekzémy, lichen ruber, pruritus (svědění kůže), vitiligo a dalších typů kožních onemocnění. Procedury jsou srovnatelné s lázeňskými procedurami a jsou hrazeny zdravotními pojišťovnami.

EUC Dermacentrum najdete v prostorách EUC Kliniky Ústí nad Labem, Masarykova 2431/94 (Budova B, 2. mezipatro).


  •  

1 komentář u FOTO: Dermacentrum v nových prostorách

  1. „Nové dermatologické pracoviště bylo slavnostně otevřeno přestřižením pásky primátorkou Věrou Nechybovou“ – píše se v „Madarově plátku“. Že není tomu Madarovi a Nechybové trapně. A dokonce si říkám, jestli to má Madar jako jednatel polikliniky s Nechybovou zapotřebí, takto se předvolebně ztrapňovat a sami se zviditelňovat v rádoby nezávislém novinovém plátku, včetně zviditelňování jejich UFO. Myslel bych si, že pro primátorku a jejího 1. náměstka má nejlepší předvolební reklama být jejich vykonaná práce ve vedení města pro občany za uplynulé období, ale toto? Nebo je toto divadlo v poliklinice placená inzerce?? Pokud ano, alespoň tak by byl tento těátr trochu zdůvodnitelný…

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*