Zajeďte si pro mazlíčka

  •  

Centrum pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem

V Lukách 178/21
Ústí nad Labem
PSČ 400 11

Telefon: 472 775 202
Mobil: 733 126 101

Bady

Pes, kříženec černé barvy s rezavými znaky a bílou náprsenkou, výška 50cm, 7 let starý. Bady je hodný pes, který byl zvyklý žít v bytě. Nemá rád jiná zvířata, musí být jako jediný domácí mazlíček v rodině.

Leon

Pes, kříženec leonbergra s mírně zvlněnou srstí základní barva černá se zlatými znaky a bílá náprsenka, na hlavě černý se zlatým prokvetením a šedivou mordou, výška 60cm, stáří asi 7 let. Leon je dobrý hlídač, svým vzhledem budí respekt a určitě dobře ohlídá novému páníčkovi jeho majetek a bude i dobrým kamarádem.

Mína

Kočička, kastrovaná, mourovaná, 2 roky stará. Mína je kočička, která musí být jediná kočička v domácnosti, protože se nesnese s ostatními kočkami.

Micka

Kočička, základní barva černá s bílou náprsenkou, ponožkami a proužkem na hlavě a bradě. Micka je dvouletá kočička vhodná do bytu i k domku se zahrádkou.

Alan

Pes, kříženec s hrubší srstí černohnědé barvy se stříbrným prokvetením, výška 65 cm, stáří 10 let. Alan je i přes svůj věk čipera, chodí rád na vycházky, ale občas je trochu náladový. Je spíše vhodný k domku se zahradou, protože je zvyklý žít na zahradě.

 

Zoro

Kocourek, barva černá s bílou náprsenkou, stáří asi 9 měsíců.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*