Volby začaly. Rozhodneme kdo povede Ústí a obvodní radnice

  •  

Přes sto padesát volebních místností se otevřelo  5. října úderem 14. hodiny. Začaly volby do zastupitelstev měst a obcí. Lidé v Ústí budou vybírat 37 zastupitelů na magistrát z patnácti politických stran a hnutí. A také kandidáty na obvodní radnice na Severní Terase, v Neštěmicích, na Střekově a v centrálním městském obvodu.

Město

O hlasy voličů se ve volbách do sedmatřicetičlenného zastupitelstva magistrátu uchází ODS, ČSSD, SPD, Čisté Ústí, KSČM, ANO 2011, Pro Zdraví a Sport, Ústecké fórum občanů, Svobodní a nezávislí, PRO! Ústí, Severočeši.cz, Vaše Ústí, Za lepší Střekov, Krásné Ústí nad Labem-ODA a společně TOP 09, KDU-ČSL a STAN.

Centrální městský obvod

Do centrálního městského obvodu se volí 27 zastupitelů. Kandiduje do něj ANO 2011, ČSSD, Čisté Ústí, KSČM, Krásné Ústí nad Labem-ODA, ODS, PRO! Ústí, PRO Zdraví a Sport, Severočeši.cz, Svoboda a přímá demokracie – T. Okamura (SPD), Ústecké fórum občanů, Vaše Ústí a společně TOP 09, KDU-ČSL a STAN.

Neštěmice

O patnáct křesel v zastupitelstvu Neštěmic se utká ANO 2011, ČSSD, Čisté Ústí, KSČM, ODS, PRO! Ústí, PRO Zdraví a Sport, Svoboda a přímá demo-kracie – T. Okamura (SPD), Ústecké fórum občanů, Vaše Ústí a společně TOP 09, KDU-ČSL a STAN.

Severní Terasa

Na Severní Terase budou lidé vybírat členy patnáctičlenného zastupitelstva. Kandiduje zde ANO 2011, ČSSD, Čisté Ústí, KSČM, ODS, PRO! Ústí, PRO Zdraví a Sport, Severočeši.cz, Svoboda a přímá demokracie – T. Okamura (SPD), Ústecké fórum občanů, Vaše Ústí a společně TOP 09, KDU-ČSL a STAN.

Střekov

Do patnáctičlenného zastupitelstva na Střekově kandidují: ANO 2011, ČSSD, Čisté Ústí, KSČM, ODS, PRO! Ústí, PRO Zdraví a Sport, Svoboda a přímá demokracie – T. Okamura (SPD), Ústecké fórum občanů, Vaše Ústí, Za lepší Střekov a společně TOP 09, KDU-ČSL a STAN.

Volební místnosti se otevírají v pátek 5. října od 14:00 do 22:00 a v sobotu 6. října jsou otevřeny od 8:00 do 14:00 hodin. Výsledky by měly být známé v sobotu 6. října večer. Kompletní kandidátky stran a hnutí na magistrát i do městských obvodů najdete na www.zitusti.cz.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*