Mazlíčci už se vás nemohou dočkat

  •  

Centrum pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem

V Lukách 178/21
Ústí nad Labem
PSČ 400 11

Telefon: 472 775 202
Mobil: 733 126 101

Bred

Pes, kříženec hladkosrstý černé barvy s bílou náprsenkou, výška 45 cm, stáří 2 – 3 roky. Bred je vhodný spíše k domku se zahradou, protože není rád sám doma. Pokud se cítí opuštěný, ničí nábytek a hlasitě štěká. Snese se s ostatními psy.

Amir

Pes, kříženec žíhaný s bílou náprsenkou a bílými prstíky, výška 55 cm, stáří 10 měsíců. Amir je velmi temperamentní a veselý pejsek, potřebuje mnoho pohybu a osvojit si základní povely poslušnosti.

Cézar

Pes, hladkostrstý kříženec rezavé barvy s černým prokvetením, výška 60 cm, stáří 5 let. Cézar je sebevědomý pes, je dominantní a nemá rád ostatní psy. Má rád hodně pohybu a velmi rád aportuje. Hodí se k domku se zahrádkou.

Tobiáš

Pes, kříženec jezevčíka rezavé barvy s černým prokvetením na uších a bílou náprsenkou, výška 35 cm, stáří 4 roky. Tobiáš je typický představitel plemene jezevčík, je náladový a občas trochu tvrdohlavý. Je zvyklý v bytě a nepere se s ostatními psy.

Verča

Fena, kříženka jezevčíka černé barvy, delší vlnitá srst, výška 35 cm, stáří 3 roky. Verča je přátelská a veselá fenka, vzhledem k své velikosti vhodná do bytu. Snese se s ostatními psy.

Kesy

Fena, dlouhosrstá hrubosrstá kříženka šedočerné barvy, výška 45 cm, stáří 1,5 roku. Kesy je zvyklá v bytě, má ráda děti. Pokud je okolo ní větší ruch, je bázlivá.

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*