Srazil chodce, ale z místa nehody ujel

  •  

Ústečtí kriminalisté pátrají po dalším řidiči, který ujel z místa dopravní nehody, při které srazil chodce a způsobil mu vážná zranění. Nehoda se stala u všebořického Lidlu.

„Dosud neznámý řidič 29. září, krátce po druhé hodině v noci, v ulici Všebořická u OD Lidl srazil 40letého muže a následně z místa dopravní nehody ujel. Sraženého muže na komunikaci si všiml jiný projíždějící řidič, který ihned zastavil a začal se spolujezdcem zraněnému poskytovat první pomoc,“ popisuje událost Veronika Hyšperová, mluvčí policie Ústeckého kraje.

Projíždějící řidič se spolujezdcem zavolali záchranku a policii. Vážně zraněný muž byl následně zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice.

„Kriminalisté v současné době pátrají po tomto neznámém řidiči a vozidle. Vyhodnocují kamerové systémy, kdy disponují určitými indiciemi, že by se mělo jednat o vozidlo Škoda Octavie combi, tmavé barvy. Zároveň toto vozidlo by mělo být vlivem střetu s chodcem znatelně poškozeno. V případě jakékoliv informace k vozidlu a jeho řidiči prosím kontaktujte policisty na lince 158,“ dodává policejní mluvčí.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*