UŽ DNES: Na Festup do Ústí přijede i režisér One Man Show

  •  

Už třetí festival startupů Festup, se koná dnes od 14:00 do 22:00 na PedF UJEP v Ústí nad Labem. O své úspěchy i neúspěchy se podělí v krátkých přednáškách například Markus Krug, režisér populární Kazmovy One Man Show, šéfka marketingu Googlu pro střední Evropu Ingrid Popovič anebo Jan Matějů, výkonný ředitel jednoho z nejúspěšnějšch českých startupů Dáme jídlo.

„Na výstavě úspěšných začínajících firem si budete moci vyzkoušet virtuální realitu, vidět drony o rozměrech dospělého člověka, ochutnat skvělé originální dobroty lokálních i přespolních gastro startupů, vyfotit se kouzelným zrcadlem, které s vámi komunikuje a mnoho dalšího od téměř 30 vystavovatelů,“ přibližuje Ondřej Klein z pořádajícího Inovačního centra Ústeckého kraje.

Pro návštěvníky je připraven i workshop na generování nápadů, trh s nabídkou práce ve formě rychlého rande anebo soutěž byznys nápadů o iPhone.

Festival zakončí od 19:00 hodin prezentace začínajících firem před odbornou porotou a investory (Startup Go Grill) – grilovat se přitom nebudou jen startupy, ale i skvělé hamburgery. Vstup je zdarma, na vybrané části na registraci. Úplný program najdete zde.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*