Sportovci na Stadionu mládeže se dočkali, mají nové zázemí

Foto: usti-nad-labem.cz
  •  

Víceúčelový Stadion mládeže na Bukově se dočkal dostavby. Díky novým šatnám a tribuně získala sportující mládež z Domu dětí a mládeže kvalitní zázemí. Opravu původně začal soukromý investor, ale nedokončil ji a stavba několik let chátrala. Dostavbu za bezmála 8,2 milionu korun bez DPH realizovala společnost Ela Litvínov.

„Hřiště a zázemí celého areálu je plně využito o víkendech a je jedním z nejvytěžovanějších hřišť v republice. Hokejbalový klub je největším klubem, který pracuje s dětmi a mládeží pro regiony Ústeckého a Libereckého kraje a věříme, že rozšíření prostoru šaten a sociálního zázemí ještě rozšíří naši členskou základnu. Areál, který navštěvují v rámci extraligy mužů největší kluby v republice, bude nyní jedním z nejmodernějších a máme z dotažení této stavby obrovskou radost,“ řekl Tomáš Laibl, vedoucí oddělení tělovýchovy a sportu DDM.

Objekt navazuje na stávající hokejbalové hřiště. Vybudovány byly šatny se sociálním zařízením pro sportovce, technická místnost, sklady, sociální zařízení pro veřejnost, šatna a sociální zařízení pro rozhodčí, zasedací místnost. Před objektem jsou vyvýšené terasy s tribunami pro diváky. Tribuny byly zastřešeny pro snížení hluku a zvýšení komfortu diváků. Nechybí bezbariérový přístup na tribuny i do objektu.

Stadion mládeže je pro veřejnost během roku otevřen od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin, o víkendech od 9:00 do 19:00 hodin. V zimních měsících se provoz Stadionu mládeže upravuje podle požadavků zájemců o hokejbalové hřiště a podle tréninkových plánů hokejbalového klubu Elba DDM Ústí nad Labem.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*