FOTO: Na Národním poháru v karate, vybojovali Ústečané cenné kovy

  •  

Druhé kolo Národního poháru v karate seniorů a juniorů, doplněného ligovou soutěží týmů ČSke hostila jablonecká hala. V dopoledním programu se představili senioři následovaní kategorií juniorů. Ústečtí závodníci SKR Sport Union zde nominovali celkem pět závodníků a to jak v jednotlivcích tak i následné ligové soutěži juniorů.„ Vzali jsme na toto kolo soutěže jen osvědčené závodníky těchto kategorií, ostatní se připravují na dvě letošní m ČR“, okomentoval výjezd trenér Nechyba. Ziskem medailí v jednotlivcích i bodů v týmové soutěži prokázali své kvality. Mladí junioři Dominik Nechybaa Lukáš Kubín, vybojovali bronzovou a stříbrnou medaili.

Simona Kaliničenková stříbro a zlato bez boje. Startující trenér mládeže Vladislav Kis vybojoval mezi muži zlato. V kategorii bez rozdílu hmotnosti v ženách přidala ještě bronz Šárka Burýšková.

Dařilo se i juniorům v ligové soutěži, kde připsali další body, jako hosté, českobudějovickému celku. „V letošním roce se nám nepodařilo postavit, z generačních a nemocenských důvodů, ligová družstva. Čekáme na ostaršení našich mladých závodníků“,poznamenal k ligové soutěži ústecký šéftrenér karate Rajchert .

Josef Rajchert

Karate Karate (1) Karate (2) Karate (3)

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*